DOJO (alle)

Dojo – Body, Mind & Soul

Iedere vrijdagavond kun jij je eigen Dojo training samenstellen! Tussen 19:00 en 21:30 uur zijn er 4 professionals aanwezig die met jou aan de slag kunnen op het gebied van:
• Personal training
• Combat
• Wapentechniek
• Voedingsadvies
• Massage en /of blessurebehandeling
• Meditatie / Tai Chi / Qi Gong
• En natuurlijk Kung Fu

De training is geschikt voor iedereen. Bijvoorbeeld de beginner die kennis wilt maken met verschillende trainingsvarianten, de danser die gericht wilt werken aan kracht, afwerking en lenigheid en de gevorderde vechtsporter die al jaren op niveau traint. Kortom iedereen is van harte welkom! Tijdens Dojo Body, Mind & Soul werk je aan sierlijkheid, kracht, lenigheid, zelfbeheersing, innerlijke rust en zelfverzekerdheid.

 

Je kunt deze training volgen met je normale Large of Medium abonnement en als je geen abonnement hebt, kun je er voor kiezen om deze avond te trainen met de Dojo Special, waarmee je voor slechts € 17,50 de hele avond kunt deelnemen aan de Dojo lessen.


Vind je van 19:00 tot 21:30 uur trainen te veel voor jou? Om 19:00 uur, 20:00 uur en 20:30 uur kan je tussentijds in- en uitstromen. Zo stel je zelf je pakket samen.

 

Om iedereen kennis te laten maken met deze nieuwe manier van trainen, kun je de hele maand januari op vrijdagavond de Dojo lessen GRATIS volgen! Zo kun je deze maand o.a. kennis maken de waaierloop (bekend van de docentenshowcase). Begin het nieuwe jaar dan ook goed, met de Dojo Body, Mind & Soul!

Kung Fu Kids

“Pee r’n cheng tjin”: sterk door zelfbeheersing. Met deze sterke innerlijke overtuiging als uitgangspunt openen en sluiten we elke Kung Fu les. We leggen een stevige basis voor lichaamsbeheersing en discipline bij kinderen en volwassenen. Door middel van de eeuwen oude oosterse zelfverdedigingskunst Kung Fu werken we aan sierlijkheid, kracht, lenigheid, zelfbeheersing en zelfverzekerdheid. Wij beoefenen de Shaolin kungfu stijl en laten ons in onze bewegingen inspireren door verschillende dierenstijlen. In onze Kung Fu school Mar-Lee geloven we dat de wijsheid en kennis in je hoofd en vooral in je hart ontwikkeld en vinden en daarom niet nodig om dit met een kleur om je middel te benadrukken. Wel bieden we de mogelijkheid om examens te doen zodat je kan horen hoe je groeit.

Rooster

Vrijdag
18:00 – 19:00 Kung Fu Kids 8-13 jr Marlon
19:00 – 21:30 Dojo 14+/18+ Orlando, Clifton, Wiam, Marlon, Elvira

Reserveren

Reserveer hier!

Nog geen lid bij Touchée? Reserveer dan je les via balie@touchee.nl