Wist je dat…een footballstadion in Amerika 3 keer meer elektriciteit verbruikt dan heel Liberia tot zijn beschikking heeft?

Misschien heb je er al van gehoord, de Global Goals. De gezamenlijke doelen tegen armoede, ongelijkheid en voor het behoud van onze prachtige planeet, die wereldwijd nagestreefd worden. Van bewoner tot stad, van kleine ondernemer tot multinational, van jong tot oud voor iedereen vormen ze een eigen uitdaging. Ook wij als Touchée zijn die uitdaging aangegaan, door bij te dragen aan het bekender maken van deze Global Goals. Want wij vinden dat ze ons allemaal aangaan. Dit doen we samen met de GlobalGoals exposities en daarbuiten op festivals, evenementen. Ook met teams, afdelingen op een school, in organisaties of ondernemingen gaan we graag samen de uitdaging aan. Maar in de eerste plaats doen we het zelf.
Dit jaar stond daarom onze eindshow volledig in het teken van de Global Goals. Samen met alle leden hebben we aan een publiek van ruim 2400 mensen de GLOWshow laten zien. De Global Goals verwerkt in dans en decor.

Hoe succesvol dat ook was, met onze eindshow zijn de Global Goals natuurlijk niet behaald! De eindshow was slechts de kick-off van een nieuwe Global Goalonderneming, het begin van een vuurtje dat steeds groter wordt.

Dat vuurtje wakkeren wij aan met de GLOWdance. De GLOWdance is de persoonlijke vertaling van de Global Goals door Kenzo Alvares, danser en choreograaf. Deze choreografie is door iedereen te dansen en de muziek doet de rest. Het brengt een “GLOW” van betrokkenheid, verbinding en plezier teweeg als je er naar kijkt en dat nodigt uit mee te doen. Kortom, met de GLOWdance maakt Touchée de Global Goals bekend bij het grote publiek, ook ná de eindshows. Via social media, in events, producties, in de danslessen, het onderwijs, op straat, waar je maar wilt.

Wanneer een bericht of vaak een video zich in razend tempo over het internet verspreidt, noem je dat viral. Dat gebeurt alleen als iets een hoge shareability heeft, of met andere woorden: het moet iets zijn wat je graag deelt met anderen via social media; dat is de videoclip van de GLOWdance!

Jij kunt bijdragen: door de GLOWdance te leren, maar vooral ook te delen: Let’s Glow Viral!

 

De GLOWdance delen is het symbool van jouw steun. Daar maak je mee mogelijk dat wij meer projecten kunnen opzetten om de Global Goals bekender te maken bij veel meer mensen. Wij organiseren daarom zoveel mogelijk GLOWoptredens en GLOWworkshops. Daarnaast delen wij ook. Een deel van de opbrengst gaat naar een aantal goede doelen, waarvan wij vinden dat ze de Global Goals een herkenbaar gezicht geven.

Laten we samen energie in onze Global Goals stoppen; zoek ze op, lees er over, kijk, luister er naar en ga ze herkennen!

Onze vraag aan jou: leer de GLOWdance ook, thuis, alleen met vrienden of met het gehele gezin (inclusief opa’s en oma’s)! Dat doe je met de instructievideo waarin Kenzo je de dans stap voor stap leert.

Onze wens: een zo groot mogelijk publiek bereiken. Zullen we samen de GLOWdance viral laten gaan? Deel jij de GLOWdance en misschien ook jouw eigen GLOWdance op social media?

Tot de verjaardag van Touchée, zondag 15 oktober, heb je de tijd om te oefenen… Dan verzamelen we ons in de grootste bioscoop van Nederland (Kinepolis Utrecht) en dansen daar met zoveel mogelijke mensen de GLOWdance. Maak er samen met ons een extra bijzondere verjaardag van and be there!

Weet jij een locatie waar we dit jaar nog kunnen GLOWen? Heb je leuke ideeën of connecties?

Laat het ons dan weten!