Lees vóór het verlengen van je abonnement altijd eerst de algemene voorwaarden.

 

NEXT | ADULTS | GOLD eindshowtraining 2018

Ook de Next | Adults | Golddansers kunnen dit jaar weer meedoen met de eindshows op 1 en 2 juni. Via eindshow kun je zien wanneer de trainingsdata zijn van jouw favoriete stijl. Wil je meedoen? Sluit dan een abonnement af.

 

STAP 1 Log in met jouw persoonlijke gegevens of maak een account aan.
STAP 2 Ga naar ‘Abonnementen’ en kies de showtraining in de gewenste stijl.
Hierna krijg je een overzicht te zien van de kosten.
Kies ‘Volgende’.

Je wordt nu gevraagd akkoord te geven voor de algemene voorwaarden. Let op: dit abonnement is niet tussentijds opzegbaar. Vink dit aan als je akkoord gaat en kies ‘Volgende’.

STAP 3 De betaling geschiedt via Ideal. Kies je bank en volg de stappen om de betaling af te ronden.
STAP 4 Je bent automatisch aangemeld bij de showtrainingslessen. Succes!

 

COLLEGE 2018 7-25 jaar

De College is de selectie van Touchée. Ben je door de auditie heen? Gefeliciteerd! Schrijf je snel in om de aanmelding officieel te maken.
Lees meer.

STAP 1 Log in met jouw persoonlijke gegevens of maak een account aan.
STAP 2 Ga naar ‘Abonnementen’ en kies College 2018.
Kies als ingangsdatum voor het abonnement: 7 januari. Hierna krijg je een overzicht te zien van de kosten.
Kies ‘Volgende’.

Je wordt nu gevraagd akkoord te geven voor de algemene voorwaarden. Let op: dit abonnement is niet tussentijds opzegbaar. Vink dit aan als je akkoord gaat en kies ‘Volgende’. Nu is het abonnement succesvol afgesloten. Kies nog eenmaal ‘Volgende’ om terug te keren naar het startmenu.
STAP 3 Het reserveren van de les die je of uw zoon of dochter wilt volgen is de volgende stap. Dit doe je via het rode blok ‘Reserveer nu’. In het lichtgrijze menu bovenaan de pagina kies je ’College 2018’.
Klik door naar 7 januari.
Kies de gewenste les uit het overzicht.
Vink ‘aanmelden voor vaste les’ aan en klik op ‘Aanmelden’. Met het verschijnen van de melding ‘De les is gereserveerd’.
STAP 4 Start je training!

 

YOUNG 2-15 jaar
Het verlengen van het abonnement van uw zoon/dochter kan snel en eenvoudig online met een paar stappen.
Lees meer

 

STAP 1 Danst uw zoon of dochter al bij Touchée, dan heeft u uw persoonlijke inloggegevens van ons ontvangen via de mail. Heeft u deze mail niet ontvangen? Neem even contact met ons op via balie@touchee.nl, zodat wij uw gegevens kunnen controleren.

Is uw zoon of dochter nieuw bij Touchée? Klik dan op ‘Inschrijven’.

STAP 2 Ga naar ‘Abonnement’. U ziet nu het lopende abonnement. Om een abonnement voor het komende seizoen af te sluiten, scrolt u naar beneden en kiest u ‘Abonnement afsluiten’. Kies vervolgens het door u gewenste YOUNG-abonnement: Mini/Ukkie cursus, YOUNG 5-12 jaar (seizoen 2017-2018), YOUNG 12-15 jaar (seizoen 2017-2018).

Kies het abonnement dat van toepassing is bij de les. Bijv. is uw dochter 12 jaar en danst zij in een les voor kinderen van 5-12 jaar, kies dan ook dit abonnement. Danst zij in een les voor kinderen van 12-15 jaar, dan is het abonnement YOUNG 12-15 jaar de juiste keuze.
Kies bij verlenging voor ingangsdatum: 1 september 2017, en kies volgende.

Je ziet een overzicht van je gemaakte keuze en de bijpassende abonnementskosten. Kies volgende indien dit klopt.

STAP 3

Je wordt nu gevraagd akkoord te geven voor de algemene voorwaarden. Let op: m.u.v. de proefperiode (1 maand voor Young 5-15 jaar en 2 maanden voor Mini/Ukkie cursus) is het abonnement niet tussentijds opzegbaar. Het abonnement loopt t/m 31 augustus 2017.
Vink ‘Akkoord’ aan, plaats je handtekening en kies ‘Volgende’. Nu is het abonnement succesvol afgesloten. Kies nog eenmaal ‘Volgende’ om terug te keren naar het startmenu.

STAP 4 Het reserveren van de les die uw zoon of dochter wilt volgen is de volgende stap. Dit doe je via het rode blok ‘Reserveer nu’. In het lichtgrijze menu bovenaan de pagina kies je ‘Young 2017-2018’.

Kies de eerste les als ingangsdatum (het seizoen start op maandag 28 augustus) en kies de gewenste les uit het overzicht. Let op! Vink ‘aanmelden voor vaste les’ aan, voor je klikt op ‘Aanmelden’. Alleen dan sta je ook daadwerkelijk aangemeld voor het hele seizoen en niet slechts 1 les. In het volgende scherm wordt gevraagd de vaste aanmelding te bevestigen. Met het verschijnen van de melding ‘Je bent aangemeld voor deze les’ sta je ingeschreven voor weer een nieuw seizoen bij Touchée!

 

NEXT 16+ | ADULTS 18+ | GOLD 50+
Het verlengen van jouw abonnement is ook zo geregeld.
Lees meer

STAP 1 Log in met jouw persoonlijke inloggegevens.

STAP 2 Ga naar ‘Abonnementen’ en kies het door jou gewenste abonnement: Large (12mnd – onbeperkt), Medium (6mnd – onbeperkt), Small (1mnd).

Kies de gewenste ingangsdatum voor het abonnement: dit is de eerste dag na het aflopen van jouw abonnement. Hierna krijg je een overzicht te zien van de kosten.

Kies ‘Volgende’.

Je wordt nu gevraagd akkoord te geven voor de algemene voorwaarden. Vink dit aan als je akkoord gaat en kies ‘Volgende’. Nu is het abonnement succesvol afgesloten. Kies nog eenmaal ‘Volgende’ om terug te keren naar het startmenu.

STAP 3 Het reserveren van de les is de volgende stap. In het stappenplan hierboven kun je nalezen hoe je een les kunt reserveren.