Inschrijven

Leuk dat je komt sporten bij Touchée! Op deze manier kun je je inschrijven voor een abonnement. Ben jij al lid bij Touchée? Klik dan op ‘Inloggen‘ om bij jouw persoonlijke account te komen en lessen te reserveren.

Via onderstaande menu’s vind je de handleiding om je inschrijving bij Touchée in orde te maken.

 

OPEN LESWEEK 28 aug. t/m 9 sept.

STAP 1 Maak een account aan.

STAP 2 Ga naar ‘Abonnementen’ en kies OPEN LESWEEK – gratis proeflessen

Kies 28 augustus 2017 als gewenste ingangsdatum voor het abonnement: vanaf deze dag kun je je eerste les bij Touchée volgen.

Kies ‘Volgende’.

Je wordt nu gevraagd akkoord te geven voor de algemene voorwaarden. Vink dit aan als je akkoord gaat en kies ‘Volgende’. Nu is het abonnement succesvol afgesloten. Kies nog eenmaal ‘Volgende’ om terug te keren naar het startmenu.

STAP 3 Het reserveren van de les is de volgende stap. Dit doe je via het rode blok ‘Reserveer nu’. In het lichtgrijze menu bovenaan de pagina kies je ‘Young’ voor het reserveren van een les voor kinderen tussen de 2 en 15 jaar. Voor dansers ouder dan 15 jaar kies je ‘NeXt 16+ / Adults 18+ / Gold 50+’ en selecteer de dag/datum waarop de gewenste les plaatsvindt.

Kies de gewenste les uit het overzicht en klik op ‘Aanmelden’.

STAP 4 Welkom bij de OPEN LESWEEK van Touchée! We zien je graag bij je geplande les!

 

ACTIE - Schrijf je in vóór 11 september en betaal géén inschrijfgeld
Let op: alleen van toepassing op Young 5-12, Young 12-15, Adults/Next/Gold Large, Adults/Next/Gold Medium
Lees meer

STAP 1 Log in met de inloggegevens die je eerder gebruikt hebt tijdens de Open Lesweek of maak een nieuw account aan.

STAP 2 Ga naar ‘Abonnementen’ en kies het door jou gewenste abonnement:

– Adults/Next/Gold OLW Large (12mnd – onbeperkt)
– Adults/Next/Gold OLW Medium (6mnd – onbeperkt)
– Young 5-12 jaar (seizoen 2017/2018) OLW
– Young 12-15 jaar (seizoen 2017/2018) OLW

Kies de gewenste ingangsdatum (uiterlijk 18 september 2017) voor het abonnement: vanaf deze dag kun je jouw eerste les bij Touchée volgen. Hierna krijg je een overzicht te zien van de kosten.

STAP 3 Het reserveren van de les is de volgende stap. Dit doe je via het rode blok ‘Reserveer nu’. In het lichtgrijze menu bovenaan de pagina kies je ‘Adults/NeXt/Gold’ of ‘Young’ en selecteer je de dag/datum waarop de gewenste les plaatsvindt.

Kies de les uit het overzicht en klik op ‘Aanmelden’. (Voor Young: vink ook ‘Aanmelden voor vaste les’ aan.)

STAP 4 Welkom bij Touchée! We zien je graag bij je geplande les!

 

MINI EN UKKIE 2-5 jaar

STAP 1 Maak een account aan op naam van uw kind en log in.

STAP 2 Ga naar ‘Abonnement’. U ziet nu het lopende abonnement. Om een abonnement voor het komende seizoen af te sluiten, scrolt u naar beneden en kiest u ‘Abonnement afsluiten’. Kies vervolgens ‘Ukkie en Mini Swing seizoen 2017/2018’.

Kies de voor uw kind van toepassing zijnde ingangsdatum (het seizoen begint op maandag 28 augustus).

Je ziet een overzicht van je gemaakte keuze en de bijpassende abonnementskosten. Kies volgende indien dit klopt.

STAP 3 Je wordt nu gevraagd akkoord te geven voor de algemene voorwaarden. Let op: Het seizoen loopt van 28 augustus 2017 t/m 14 juli 2018. In de vakanties en op feestdagen is er geen les. De volledige periode beslaat 10,5 maand.

Het seizoen is ingedeeld in 2 perioden. Periode 1 start op 28 augustus. Periode 2 start op 29 januari. Dansers die willen blijven dansen hoeven zich niet opnieuw in te schrijven voor Periode 2. (Let op: dit is anders dan in het afgelopen seizoen. We hebben dit aangepast n.a.v. geluiden van ouders)

Dansers die willen stoppen kunnen stoppen per 29 januari 2018. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u het abonnement opzeggen vóór 1 januari 2018. Het abonnement heeft een proeftermijn van 2 maanden.

STAP 4 Het reserveren van de les die uw zoon of dochter wilt volgen is de volgende stap. Dit doe je via het rode blok ‘Reserveer nu’. In het lichtgrijze menu bovenaan de pagina kies je ‘Young 2017-2018’.

Kies de eerste les als ingangsdatum (het seizoen start op maandag 28 augustus) en kies de gewenste les uit het overzicht. Let op! Vink ‘aanmelden voor vaste les’ aan, voor je klikt op ‘Aanmelden’. Alleen dan sta je ook daadwerkelijk aangemeld voor het hele seizoen en niet slechts 1 les. In het volgende scherm wordt gevraagd de vaste aanmelding te bevestigen. Met het verschijnen van de melding ‘Je bent aangemeld voor deze les’ sta je ingeschreven voor een nieuw seizoen bij Touchée!

 

COLLEGE 7-25 jaar
De College is de selectie van Touchée. Ben je door de auditie heen? Gefeliciteerd! Schrijf je snel in om de aanmelding officieel te maken.
Lees meer.

STAP 1 Log in met jouw persoonlijke of maak een account aan.
STAP 2 Ga naar ‘Abonnementen’ en kies College overbruggung sept-okt-nov 2017.
Kies als ingangsdatum voor het abonnement: 2 september. Hierna krijgt u een overzicht te zien van de kosten.
Kies ‘Volgende’.

Je wordt nu gevraagd akkoord te geven voor de algemene voorwaarden. Let op: dit abonnement is niet tussentijds opzegbaar. Vink dit aan als je akkoord gaat en kies ‘Volgende’. Nu is het abonnement succesvol afgesloten. Kies nog eenmaal ‘Volgende’ om terug te keren naar het startmenu.
STAP 3 Het reserveren van de les die uw zoon of dochter wilt volgen is de volgende stap. Dit doe je via het rode blok ‘Reserveer nu’. In het lichtgrijze menu bovenaan de pagina kies je ’Selectie’.
Klik door naar 2 september.
Kies de gewenste les uit het overzicht.
Vink ‘aanmelden voor vaste les’ aan en klik op ‘Aanmelden’. Met het verschijnen van de melding ‘De les is gereserveerd’.
STAP 4 Start je training!

 

COLLEGE KAMP
De College is de selectie van Touchée. Ben je door de auditie heen? Gefeliciteerd! Schrijf je snel in om de aanmelding officieel te maken. Lees meer.

STAP 1 Log in met jouw persoonlijke of maak een account aan.
STAP 2 Ga naar ‘Abonnementen’ en kies College kamp 2017.
Kies als ingangsdatum voor het abonnement: 2 september. Hierna krijgt u een overzicht te zien van de kosten. Deelname aan het kamp kost € 125,- incl. workshops, overnachtingen en eten. Dit bedrag zal in 2 termijnen van € 62,50 worden afgeschreven: eind september en eind oktober.
Kies ‘Volgende’.
Je wordt nu gevraagd akkoord te geven voor de algemene voorwaarden.  Vink dit aan als je akkoord gaat en kies ‘Volgende’. Nu is het abonnement succesvol afgesloten.

 

YOUNG 5-15 jaar

STAP 1 Maak een account aan op naam van uw kind en log in.

STAP 2 Ga naar ‘Abonnement’. U ziet nu het lopende abonnement. Om een abonnement voor het komende seizoen af te sluiten, scrolt u naar beneden en kiest u ‘Abonnement afsluiten’. Kies vervolgens het door u gewenste YOUNG-abonnement: Mini/Ukkie cursus, YOUNG 5-12 jaar (seizoen 2017-2018), YOUNG 12-15 jaar (seizoen 2017-2018).

Kies het abonnement dat van toepassing is bij de les. Bijv. is uw dochter 12 jaar en danst zij in een les voor kinderen van 5-12 jaar, kies dan ook dit abonnement. Danst zij in een les voor kinderen van 12-15 jaar, dan is het abonnement YOUNG 12-15 jaar de juiste keuze.
Kies de voor uw kind van toepassing zijnde ingangsdatum (het seizoen begint op maandag 28 augustus).

Je ziet een overzicht van je gemaakte keuze en de bijpassende abonnementskosten. Kies volgende indien dit klopt.

STAP 3

Je wordt nu gevraagd akkoord te geven voor de algemene voorwaarden. Let op: m.u.v. de proefperiode (1 maand voor Young 5-15 jaar en 2 maanden voor Mini/Ukkie cursus) is het abonnement niet tussentijds opzegbaar. Het abonnement loopt t/m 31 augustus 2017.
Vink ‘Akkoord’ aan, plaats je handtekening en kies ‘Volgende’. Nu is het abonnement succesvol afgesloten. Kies nog eenmaal ‘Volgende’ om terug te keren naar het startmenu.

STAP 4 Het reserveren van de les die uw zoon of dochter wilt volgen is de volgende stap. Dit doe je via het rode blok ‘Reserveer nu’. In het lichtgrijze menu bovenaan de pagina kies je ‘Young 2017-2018’.

Kies de eerste les als ingangsdatum (het seizoen start op maandag 28 augustus) en kies de gewenste les uit het overzicht. Let op! Vink ‘aanmelden voor vaste les’ aan, voor je klikt op ‘Aanmelden’. Alleen dan sta je ook daadwerkelijk aangemeld voor het hele seizoen en niet slechts 1 les. In het volgende scherm wordt gevraagd de vaste aanmelding te bevestigen. Met het verschijnen van de melding ‘Je bent aangemeld voor deze les’ sta je ingeschreven voor een nieuw seizoen bij Touchée!

 

NeXt 16+ / Adults 18+ / Gold 50+

STAP 1 Maak een account aan.

STAP 2 Ga naar ‘Abonnementen’ en kies het door jou gewenste abonnement: Large (12mnd – onbeperkt), Medium (6mnd – onbeperkt), Small (1mnd).

Kies de gewenste ingangsdatum voor het abonnement: vanaf deze dag kun je je eerste les bij Touchée volgen. Hierna krijg je een overzicht te zien van de kosten.

Kies ‘Volgende’.

Je wordt nu gevraagd akkoord te geven voor de algemene voorwaarden. Let op: de abonnementen zijn niet tussentijds opzegbaar. Vink dit aan als je akkoord gaat en kies ‘Volgende’. Nu is het abonnement succesvol afgesloten. Kies nog eenmaal ‘Volgende’ om terug te keren naar het startmenu.

STAP 3 Het reserveren van de les is de volgende stap. Dit doe je via het rode blok ‘Reserveer nu’. In het lichtgrijze menu bovenaan de pagina kies je ‘NeXt 16+ / Adults 18+ / Gold 50+’ en selecteer de dag/datum waarop de gewenste les plaatsvindt.

Kies de gewenste les uit het overzicht en klik op ‘Aanmelden’.

STAP 4 Welkom bij Touchée! We zien je graag bij je geplande les!

 

COLLEGE

STAP 1 Maak een account aan.

STAP 2 Ga naar ‘Abonnementen’ en kies AFRO COLLEGE seizoen 2017.
Kies als ingangsdatum voor het abonnement: 19 februari 2016 (of later als je later start). Hierna krijg je een overzicht te zien van de kosten.
Kies ‘Volgende’.

Je wordt nu gevraagd akkoord te geven voor de algemene voorwaarden. Let op: m.u.v. een proefperiode van 1 maand is dit abonnement niet tussentijds opzegbaar. Vink dit aan als je akkoord gaat en kies ‘Volgende’. Nu is het abonnement succesvol afgesloten. Kies nog eenmaal ‘Volgende’ om terug te keren naar het startmenu.

STAP 3 Het reserveren van de les die je gaat volgen is de volgende stap. Dit doe je via het rode blok ‘Reserveer nu’. In het lichtgrijze menu bovenaan de pagina kies je ’Selectie’.
Klik door tot 19 februari (of een latere datum indien u later start).
Kies de gewenste les uit het overzicht.
Vink ‘aanmelden voor vaste les’ aan en klik op ‘Aanmelden’. Met het verschijnen van de melding ‘De les is gereserveerd’.

STAP 4 Start je training!