NIEUW! PERSONAL TRAINING OP TOUCHÉE

Persoonlijke aandacht staat bij Touchée Dance Company hoog in het vaandel. In een volle les kan een docent echter nooit precies voor iedereen datgene bieden dat hij of zij nodig heeft. Hoe graag dat we als docenten ook zouden willen…

Om nu nog écht aan te sluiten op jouw individuele wensen, zetten we Personal Training op!

WAARBIJ KAN PERSONAL TRAINING JE HELPEN?

– afvallen
– mentale fitheid verbeteren: mindfulness, last van stress verminderen of zelfverzekerder worden
– fysieke mogelijkheden vergroten: kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, expressie, zelfverdediging of uitstraling
– sterk blijven tijdens zwangerschap of terug in shape komen erna
– voorbereiding op audities voor dans- of kunstopleidingen
– voorkomen van fysieke ouderdomsproblemen
– en last but not least, for the fun of it!

HOE REGEL IK DIT?

Meld je aan via wiam@touchee.nl voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en is naast een leuke kennismaking met begeleider Wiam ook dé gelegenheid om je wens of je doel te bespreken. Samen kunnen jullie dan kijken of Wiam je daar inderdaad bij kan helpen en hoe jullie dat gaan aanpakken.

Wat is je doel, welke vorm past bij jou wens en hoe zorgen we dat gaan bereiken? Dat is het resultaat van dit gesprek. Daarna kun je aan de slag!

MET WIE DAN?

Onze senior docent Wiam verzorgt voor ons de Personal Training. Met zijn jarenlange ervaring als dansdocent, opleider van onze docenten en dojo-docent, kent en beheerst Wiam alle Touchée-producten en kan hij jou daarin begeleiden om je doel te bereiken. Met zijn ervaring als artistiek leider van Touchée, De Dansopleiding en docent op de Hogeschool voor de Kunsten, heeft Wiam veel kennis van de toelatingseisen van kunstopleidingen.

KOSTEN
New
Personal Training
Je kunt Personal Training volgen voor € 75,- per uur. Speciale aanbieding: tijdens het 20 jarig jubileum van Touchée ontvang jij maar liefst € 20,- korting per uur!
Prijs75

LESVORMEN

Bootcamp, (kick)boksen, tai chi, chi qong, kung fu, modern, salsa, yoga, pilates en alle vaste Touchée-producten zoals city jam etc.

LEEFTIJDEN

Voor iedereen vanaf 12 jaar! Van tieners tot (jong)volwassenen en van mommy’s-to-be en kersverse moeders tot Goldies.

EEN CADEAU

Gun jezelf (of juist een ander) dit cadeau!

BEDRIJVEN

Heb je een bedrijf en wil je dit voor (één van) je medewerkers, dan kan dat uiteraard ook. Verschillende op-maat-pakketten zijn bespreekbaar.